Windows 10 Sistem Boot Menüsünde Format CD'sini Görmüyor

Batuhan1903JK

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar Windows 10 laptopuma Windows 7 format atmak istiyorum. BIOS'ta CD'yi en üste getirip kaydediyorum. Fakat sistem yeniden başlıyor ve bir tuşa basın yazısı çıkmıyor. Güvenli modda açtığımda ise format atabiliyorum. Ama Win 10'un üstüne kuruyor bu yüzden format atmak istemiyorum CD'de bir sorun yok ve PC güvenli mod dışında hiçbir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar Windows 10 laptopuma Windows 7 format atmak istiyorum. BIOS'ta CD'yi en üste getirip kaydediyorum. Fakat sistem yeniden başlıyor ve bir tuşa basın yazısı çıkmıyor. Güvenli modda açtığımda ise format atabiliyorum. Ama Win 10'un üstüne kuruyor bu yüzden format atmak istemiyorum CD'de bir sorun yok ve PC güvenli mod dışında hiçbir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ya F12 ya da F2 ile boot menüsünden optik sürücünüzü seçin. Birde böyle deneyin. Olmaz ise UEFI Windows 7 kurun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı