Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynarken mavi ekran aldım ve restart attığımda BIOS'a girmeye başladı. Şu an format atmaya çalışıyorum ama SSD diskim de görünmüyor. Ne yaptıysam çözemedim bilen birisi yardımcı olabilir mi? Bilgisayar benim değil ve 1 hafta içinde geri vermem gerekiyor.
Boot seçeneğinde aşağıda seçenekler oluyordu daha öncesinde fakat şu an göremiyorum. Format atmayı denediğimde ise dediğim gibi hiçbir sürücü bulunamadı diyor.
Windows 8.1 kuruyoruz HDD'nin içinde Windows 7 var ama farklı PC'ye taktığımız için FreeDOS olarak başlıyor. Format CD'sini taktık vs. sürücü seç bölümünde HDD gözükmüyor. Yeniledim HDD tak çıkar yaptım HDD çalışıyor ama PC görmüyor. 2 gündür uğraşıyorum vmd mevzusu varmış BIOS'dan kapatınca...
Windows 8.1 kuruyoruz HDD'nin içinde Windows 7 var ama farklı PC'ye taktığımız için FreeDOS olarak başlıyor. Format CD'sini taktık vs. sürücü seç bölümünde HDD gözükmüyor. Yeniledim HDD tak çıkar yaptım HDD çalışıyor ama PC görmüyor. 2 gündür uğraşıyorum vmd mevzusu varmış BIOS'dan kapatınca...
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dün durup dururken mavi ekran hatası verdi ardından kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda BIOS menüsüne geliyor ve hiçbir şekilde Windows açılmıyor. Hatayı aldığım esnada ulan şu Valorant neymiş bir indireyim diye indirmeye başlamıştım Vanguard'ı kurarken birden...
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dün durup dururken mavi ekran hatası verdi ardından kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda BIOS menüsüne geliyor ve hiçbir şekilde Windows açılmıyor. Hatayı aldığım esnada ulan şu Valorant neymiş bir indireyim diye indirmeye başlamıştım Vanguard'ı kurarken birden...
BIOS'a tekrar girmeyi dene belki algılar bu sefer diskin bozuk olup olmadığı hakkında pek bir bilgim yok elbet 1 2 arkadaş biliyorsa doğru cevabı verir.