Erteyl Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #11 Skolp dedi: SSD çok eski mi? Genişletmek için tıkla... Çok özür diliyorum şimdi baktım HDD var sistemde fakat 4-5 yıllık çok eski sayılmaz diye düşünüyorum.
Skolp dedi: SSD çok eski mi? Genişletmek için tıkla... Çok özür diliyorum şimdi baktım HDD var sistemde fakat 4-5 yıllık çok eski sayılmaz diye düşünüyorum.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 25 Temmuz 2024 #12 Erteyl dedi: Çok özür diliyorum şimdi baktım HDD var sistemde fakat 4-5 yıllık çok eski sayılmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız?
Erteyl dedi: Çok özür diliyorum şimdi baktım HDD var sistemde fakat 4-5 yıllık çok eski sayılmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız?
Erteyl Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #13 Skolp dedi: CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hemen hallediyorum hocam cevap yazacağım. Skolp dedi: CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yüzdesine bakamadım fakat sağlık durumu iyi olarak gözüküyor 5900RPM oranına sahip. Son düzenleme: 25 Temmuz 2024
Skolp dedi: CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hemen hallediyorum hocam cevap yazacağım. Skolp dedi: CrystalDiskInfo indirip, HDD'nin sağlık yüzdesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yüzdesine bakamadım fakat sağlık durumu iyi olarak gözüküyor 5900RPM oranına sahip.
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 594 Çözümler 10 25 Temmuz 2024 #14 Erteyl dedi: Hemen hallediyorum hocam cevap yazacağım. Yüzdesine bakamadım fakat sağlık durumu iyi olarak gözüküyor 5900RPM oranına sahip. Genişletmek için tıkla... 5900RPM ise eski bir HDD olduğunu düşünüyorum SSD takviyesi şart 120GB'lik olsa bile iş görür gündelik kullanım için.
Erteyl dedi: Hemen hallediyorum hocam cevap yazacağım. Yüzdesine bakamadım fakat sağlık durumu iyi olarak gözüküyor 5900RPM oranına sahip. Genişletmek için tıkla... 5900RPM ise eski bir HDD olduğunu düşünüyorum SSD takviyesi şart 120GB'lik olsa bile iş görür gündelik kullanım için.
Erteyl Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #15 Talha_3859 dedi: 5900RPM ise eski bir HDD olduğunu düşünüyorum SSD takviyesi şart 120GB'lik olsa bile iş görür gündelik kullanım için. Genişletmek için tıkla... Yani sorun HDD'den kaynaklı mı?
Talha_3859 dedi: 5900RPM ise eski bir HDD olduğunu düşünüyorum SSD takviyesi şart 120GB'lik olsa bile iş görür gündelik kullanım için. Genişletmek için tıkla... Yani sorun HDD'den kaynaklı mı?
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 594 Çözümler 10 25 Temmuz 2024 #16 Erteyl dedi: Yani sorun HDD'den kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle SSD alsan sorunun çözülecektir.
Erteyl dedi: Yani sorun HDD'den kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle SSD alsan sorunun çözülecektir.
Erteyl Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #17 Talha_3859 dedi: Evet büyük ihtimalle SSD alsan sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Düşük fiyatlı SSD tavsiyeniz ne olurdu?
Talha_3859 dedi: Evet büyük ihtimalle SSD alsan sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Düşük fiyatlı SSD tavsiyeniz ne olurdu?