Çözüldü Windows 10 sistem ilk açıldıktan sonra %100 disk kullanımına ulaşıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arazmobil

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Bir süre öncesine kadar böyle bir sorunla karşılaşmıyordum ama şu an bilgisayarı açtığım anda bile kasmalar yaşıyorum disk kullanımı aniden %100'e çıkıyor bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse HDD kullanmıyorum sadece SSD'm var.

Çözüm
Yok hocam bugüne kadar kullanmıyordum bile PC'yi kasanın içini temizlettim termal macunu yeniledim 4 GB ekstra RAM'im vardı onu çıkardım sistemden setupı tekrar kurduğumda bununla karşılaştım.

RAM düzenlemesi yaptığından dolayı sistem iyileştirmeye çalışıyor hocam.
Bir süre öncesine kadar böyle bir sorunla karşılaşmıyordum ama şu an bilgisayarı açtığım anda bile kasmalar yaşıyorum disk kullanımı aniden %100'e çıkıyor bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse HDD kullanmıyorum sadece SSD'm var.

Hocam herhangi bir disk bölme işlemi veya büyük güncelleme yaptınız mı? Genelde format attığımda veya disk bölme birleştirme işlemlerinde diskim %100 kullanılırdı bende.

en yüksek disk kullanan yazılım System lakin disk kullanımı 0.1 dahi olsa %100'e çıkabiliyor Windows Search'ü kapatmayı denedim donanım ayarlarından performans moduna aldım PC'yi ama yine aynı

Yok hocam bugüne kadar kullanmıyordum bile PC'yi kasanın içini temizlettim termal macunu yeniledim 4 GB ekstra RAM'im vardı onu çıkardım sistemden setupı tekrar kurduğumda bununla karşılaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı