Windows 10 sistem internete bağlanmıyor

Arkadaşlar internete bağlanamıyorum. Bunun sorumlusu benim onu belirteyim. Kısaca anlatıyorum. Aptal gibi ağ depo arabirimi hizmetini Regedit'ten kapattım o hizmeti kapatınca internet erişiminin de gittiğini bilmiyordum, hata bende. Neyse ayarı Regedit'ten eski haline getirdim fakat hizmet geri gelmedi. Advanced System repair kurdum ve sistemi repair ettim ama onaramadı ve şu an ne Regedit'ten ne de hizmetler kısmında ağ depo arabirimi hizmeti gözükmüyor. İnternete erişimim yok. Sistem geri yükleme deneyecektim onda da diskte hatalar algılandı diyor ve yapmıyor. Uğraşmak istemedim açıkçası. Ağ depo arabirimi hizmeti tek başına bir hizmet değil bu arada içinde birden fazla internete bağlanmayı sağlayan şeyleri barındırıyor. Mesela ağ listesi hizmeti, DHCP gibi. Ama bunlar da silinmiş ağ konumu hizmeti de silinmiş. Yani birden çok interneti bağlanmamı sağlayan hizmetler silinmiş. Ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…