A ahmet_b35 Kilopat Kek günü Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 31 Mart 2019 #1 Arkadaşlar laptopumdaki bu sorunu nasıl çözeceğim? Sistem kısmı çok fazla internet yiyor acil bi çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum.
Arkadaşlar laptopumdaki bu sorunu nasıl çözeceğim? Sistem kısmı çok fazla internet yiyor acil bi çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 31 Mart 2019 #2 Wifi ağını mobil ağ olarak ayarlayın. Wifi ayarlarında böyle bir seçenek var.
A ahmet_b35 Kilopat Kek günü Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 31 Mart 2019 #3 monurts dedi: Wifi ağını mobil ağ olarak ayarlayın. Wifi ayarlarında böyle bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve şuanda deniyorum. İnşallah sorun düzelir. Cevabın için teşekkür ederim.
monurts dedi: Wifi ağını mobil ağ olarak ayarlayın. Wifi ayarlarında böyle bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve şuanda deniyorum. İnşallah sorun düzelir. Cevabın için teşekkür ederim.