SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.731 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Mayıs 2020 #1 Bu hatayı verdi ne yapmalıyım?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #2 SuiCast dedi: Bu hatayı verdi ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 578627 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama çözümü buldunuz mu önceden falan.
SuiCast dedi: Bu hatayı verdi ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 578627 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama çözümü buldunuz mu önceden falan.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.731 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #3 Fenerbahçelii dedi: Hocam konuyu hortlattım ama çözümü buldunuz mu önceden falan. Genişletmek için tıkla... Kayıt defteri hataları kolay kolay düzelmez. Bu en zor düzeltilen veya düzelmeyen Windows, yazılım çökme durumlarından birisi. Format atın gitsin.
Fenerbahçelii dedi: Hocam konuyu hortlattım ama çözümü buldunuz mu önceden falan. Genişletmek için tıkla... Kayıt defteri hataları kolay kolay düzelmez. Bu en zor düzeltilen veya düzelmeyen Windows, yazılım çökme durumlarından birisi. Format atın gitsin.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #4 SuiCast dedi: Kayıt defteri hataları kolay kolay düzelmez. Bu en zor düzeltilen veya düzelmeyen Windows, yazılım çökme durumlarından birisi. Format atın gitsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım hocam Windows 7'ye BIOS'dan falan denedim ama beceremedim.
SuiCast dedi: Kayıt defteri hataları kolay kolay düzelmez. Bu en zor düzeltilen veya düzelmeyen Windows, yazılım çökme durumlarından birisi. Format atın gitsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım hocam Windows 7'ye BIOS'dan falan denedim ama beceremedim.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.731 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #5 Fenerbahçelii dedi: Nasıl atacağım hocam Windows 7'ye BIOS'dan falan denedim ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Yeni format diski gerekli. Sonuçta Windows açılmıyor. Geri dönüşü yok. Format diskini takınca onar şıkkını denerseniz belki bir ihtimal açılabilir. BİOS üzerinden format, recovery veya sıfırlama yapılmıyor.
Fenerbahçelii dedi: Nasıl atacağım hocam Windows 7'ye BIOS'dan falan denedim ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Yeni format diski gerekli. Sonuçta Windows açılmıyor. Geri dönüşü yok. Format diskini takınca onar şıkkını denerseniz belki bir ihtimal açılabilir. BİOS üzerinden format, recovery veya sıfırlama yapılmıyor.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 SuiCast dedi: Yeni format diski gerekli. Sonuçta Windows açılmıyor. Geri dönüşü yok. Format diskini takınca onar şıkkını denerseniz belki bir ihtimal açılabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Windows açılıyor hatta şu an bilgisayardayım (Windows 7 de )fakat kurarken öyle oluyor dediğim gibi.
SuiCast dedi: Yeni format diski gerekli. Sonuçta Windows açılmıyor. Geri dönüşü yok. Format diskini takınca onar şıkkını denerseniz belki bir ihtimal açılabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Windows açılıyor hatta şu an bilgisayardayım (Windows 7 de )fakat kurarken öyle oluyor dediğim gibi.
H huladelul Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2024 #7 Merhaba sorunu çözebildiniz mi, aynı şeyi yaşıyorum?