S Swained Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 14 18 Ocak 2023 #1 Windows 10'u sorunsuz kullanıyordum. Ağ ayarlarını sıfırla seçeneğine tıkladım. Windows güncelleme yaptı. Ardından sistem 30 dakikada bir kendini kapatmaya başladı. Format attım fakat sorun çözülmedi. Sizce problem neden kaynaklanıyor?
Windows 10'u sorunsuz kullanıyordum. Ağ ayarlarını sıfırla seçeneğine tıkladım. Windows güncelleme yaptı. Ardından sistem 30 dakikada bir kendini kapatmaya başladı. Format attım fakat sorun çözülmedi. Sizce problem neden kaynaklanıyor?
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Hocam güç ve uyku yerine girin, oradaki kapanma sürelerini hiçbir zaman yapmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
KS KS S Swained Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 14 18 Ocak 2023 #3 Hixlaqsl dedi: Hocam güç ve uyku yerine girin, oradaki kapanma sürelerini hiçbir zaman yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onlar zaten bu şekilde bir anda sistem kendini bir anda kapatıyor Artı 0 Eksi
Hixlaqsl dedi: Hocam güç ve uyku yerine girin, oradaki kapanma sürelerini hiçbir zaman yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onlar zaten bu şekilde bir anda sistem kendini bir anda kapatıyor
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #4 Isınmadan dolayı olabilir veya belleklerde sorun olabilir. Bir format atabilirsin. Alakası yok ama virüs falan olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Isınmadan dolayı olabilir veya belleklerde sorun olabilir. Bir format atabilirsin. Alakası yok ama virüs falan olabilir.