Burak152 Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 22 6 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Windows10 kullanıcısıyım. Kurtarma seçeneklerinden "bu bilgisayarı sıfırla" işlemini gerçekleştirirsem bilgisayarım ilk alınmış gibi olur mu? Harddiskim tamamen silinir mi? Bilgisayarım eskisi gibi olmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Merhabalar. Windows10 kullanıcısıyım. Kurtarma seçeneklerinden "bu bilgisayarı sıfırla" işlemini gerçekleştirirsem bilgisayarım ilk alınmış gibi olur mu? Harddiskim tamamen silinir mi? Bilgisayarım eskisi gibi olmasını istiyorum.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 6 Nisan 2021 #2 Temiz kurulum yapın, diski biçimlendirin.
Burak152 Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 22 6 Nisan 2021 #3 sleepinnice dedi: Temiz kurulum yapın, diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok . Zamanınız varsa adım adım yazabilir misiniz ? Teşekkürler
sleepinnice dedi: Temiz kurulum yapın, diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok . Zamanınız varsa adım adım yazabilir misiniz ? Teşekkürler