Windows 10 sistem mavi ekran hatasından sonra 8.1 oldu

galmozka

Decapat
Merhabalar. Dün gece Epic'ten oyun indirirken birden bilgisayarım mavi ekran hatası verdi. Başta umursamadım bilgisayar tekrardan açılır 2 dakika sonra diye. Fakat bilgisayarımı açamadım. Sorun gidermeyi denedim çıkan menüden o da işe yaramadı. En son bilgisayarı sıfırladım çıkan menüden. Sorun şu ki Windows 10 olan bilgisayarım Windows 8.1 oldu. Eski bilgisayarımdan kalan HDD'yi takmıştım ama aynı zamanda onu biçimlendirmiştim. Nasıl olur bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı aldığınızda Windows 8.1 mi vardı? Recovery dosyaları hâlâ sisteminizde ise sıfırlama yaptığınızda bilgisayarı ilk aldığınız sistemle formatlamış muhtemelen.

Bilgisayarı aldığınızda Windows 8.1 mi vardı? Recovery dosyaları hâlâ sisteminizde ise sıfırlama yaptığınızda bilgisayarı ilk aldığınız sistemle formatlamış muhtemele
Yeni bilgisayarımı aldığımda free dostu ona windows 10 yükledim.Eski bilgisayarımdaki hdd yi biçimlendirip yeni bilgisayarıma taktım.Windows yüklüydü fakat bütün dosyalar silindi.Nasıl geri yükleme yapıyor anlamadım.Yeni bilgisayarımda windows ssd’ye yüklüydü fakat mavi ekran verdikten sonraki menüden sıfırlayınca windowsu hdd ye kurmuş.Şimdi windows 10 u kuracağım.
Neden olduğunu bende anlamadım ama tekrardan Windows 10'nun ISO'sunu indirip temiz formatla kurman.
Şimdi kuracağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı