Windows 10 Sistem Paneli Gizlendi, Peki Nasıl Etkinleştirilir?

Haklısın, hatta daha dün bir program test yaparken cmd açıldı puanlama oldu kendi kendine.

En son sürümdeyim. Bilgisayarıma girip boş bir alana sağ tıklayıp özelliklere tıklayınca karşıma çıkandan eminim

Evet. Hatta DDU'da yapabiliyorsunuz.

Winsat bu arkadaşın ismi. CMD'den açabilirsiniz. Ancak düz winsat yazınca yeni pencere açılıyor ve kapanıyor. Ancak belirli parametreler ile çalıştırınca performans testi yapıyor ve dökümünü görebiliyorsunuz.

Klasik Microsoft, özelliği öldürmemişler bile.

Video

7'de harika bir tasarım tutturdu. Baştan aşağı bir makyajla 8'e geçildi, hala yarı 8 yarı 7 şeklindeydi ki hala öyle, tamamen Windows 10 şeklinde değil. 8.1 bile sıvadığını topladı toparladı. Windows 10'la baştan aynı maceraya döndü Windows. Stabil bir tasarım üstünden gitseler ya da böyle makyajlaya makyajlaya ilerlemek yerine baştan aşağı bir tasarımla gelseler çok güzel olacak.

Dediğiniz gibi Winsat yazdığımda hemen kapanıyor. Puanlamayı açmanın bir yolu var mı merak ettim?

Dediğiniz gibi Winsat yazdığımda hemen kapanıyor. Puanlamayı açmanın bir yolu var mı merak ettim?
DDU programında sürücü kaldırdıktan sonra WinSAT ayarını seçince CMD ekranı açılıyordu ve performans testi yapıyordu. Ancak çalıştırmak için olan parametreyi hatırlamıyorum. Çok hızlı geçiyordu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…