Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Sistem sesleri ve kulaklığımın software kaynaklı sesleri (Mic on/mic off vs.) Geç geliyor. Çözümü nedir? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürer.
Sistem sesleri ve kulaklığımın software kaynaklı sesleri (Mic on/mic off vs.) Geç geliyor. Çözümü nedir? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürer.
penk Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 12gb i5 12400f 8*2 3200mhz 550w psu 165hz 1ms Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Kulaklıgınız nedir ?
Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 penk dedi: Kulaklıgınız nedir ? Genişletmek için tıkla... Corsair Void Elite Wireless modeli
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 18 Kasım 2023 #4 Başka bir kulaklıkla deneyin. O zaman sebebi belli olur.
penk Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 12gb i5 12400f 8*2 3200mhz 550w psu 165hz 1ms Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #5 Hocam valla arastırdım tam olarak cozumu yok -Kulaklıgın driverları güncelmi -bide hangi ekran kartını kullanıyorsunuz (nvidia-amd)
Hocam valla arastırdım tam olarak cozumu yok -Kulaklıgın driverları güncelmi -bide hangi ekran kartını kullanıyorsunuz (nvidia-amd)
Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 r0tz dedi: Başka bir kulaklıkla deneyin. O zaman sebebi belli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir kulaklıkla sorun düzeliyor fakat diğer kulaklığa herhangi bir çözümü yok mu malum biraz pahalı bir kulaklık penk dedi: Hocam valla arastırdım tam olarak cozumu yok -Kulaklıgın driverları güncelmi -bide hangi ekran kartını kullanıyorsunuz (nvidia-amd) Genişletmek için tıkla... Driverlarına henüz bakmadım. Ekran kartım AMD RX 570.
r0tz dedi: Başka bir kulaklıkla deneyin. O zaman sebebi belli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir kulaklıkla sorun düzeliyor fakat diğer kulaklığa herhangi bir çözümü yok mu malum biraz pahalı bir kulaklık penk dedi: Hocam valla arastırdım tam olarak cozumu yok -Kulaklıgın driverları güncelmi -bide hangi ekran kartını kullanıyorsunuz (nvidia-amd) Genişletmek için tıkla... Driverlarına henüz bakmadım. Ekran kartım AMD RX 570.
penk Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 12gb i5 12400f 8*2 3200mhz 550w psu 165hz 1ms Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 Nearenn dedi: Hocam başka bir kulaklıkla sorun düzeliyor fakat diğer kulaklığa herhangi bir çözümü yok mu malum biraz pahalı bir kulaklık Driverlarına henüz bakmadım. Ekran kartım AMD RX 570. Genişletmek için tıkla... Kulaklıgın driverlarını kesinlikle güncelleyin internette vardır ondan sonra olmazsa bakalım hocam
Nearenn dedi: Hocam başka bir kulaklıkla sorun düzeliyor fakat diğer kulaklığa herhangi bir çözümü yok mu malum biraz pahalı bir kulaklık Driverlarına henüz bakmadım. Ekran kartım AMD RX 570. Genişletmek için tıkla... Kulaklıgın driverlarını kesinlikle güncelleyin internette vardır ondan sonra olmazsa bakalım hocam
Nearenn Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #8 penk dedi: Kulaklıgın driverlarını kesinlikle güncelleyin internette vardır ondan sonra olmazsa bakalım hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi güncelliyorum. Tek çözümü Corsair'ın driverını silmekle buldum şu an sorunum çözüldü. Tahminimce şu an driverde bir problem var. Son düzenleme: 18 Kasım 2023
penk dedi: Kulaklıgın driverlarını kesinlikle güncelleyin internette vardır ondan sonra olmazsa bakalım hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi güncelliyorum. Tek çözümü Corsair'ın driverını silmekle buldum şu an sorunum çözüldü. Tahminimce şu an driverde bir problem var.
penk Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 12gb i5 12400f 8*2 3200mhz 550w psu 165hz 1ms Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #9 Nearenn dedi: Tamamdır hocam şimdi güncelliyorum. Tek çözümü Corsair'ın driverını silmekle buldum şu an sorunum çözüldü. Tahminimce şu an driverde bir problem var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam k.g
Nearenn dedi: Tamamdır hocam şimdi güncelliyorum. Tek çözümü Corsair'ın driverını silmekle buldum şu an sorunum çözüldü. Tahminimce şu an driverde bir problem var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam k.g