Windows 10 sistem sıfırlanmıyor

Jowuwa

Centipat
Öncelikle merhaba, regeditten bazı şeyleri sildim. Bilip bilmeden değil bu arada. Herhangi bir reg yazmıştım.

Bilgisayar reboot ettikten sonra programlar saliselik donuyor, tekrardan yanıt veriyor, artı olarak program alt tarafta gene açılıyor gibi gözüküyordu.

Ccleaner ile kayıt defteri düzenleyicisinden sorunları gider dedim (buraya kadar olan olayların hiçbiri donanımsal olmadığına adım kadar eminim lütfen buna göre yazarsanız mutlu olurum) biraz zaman sonra Google Chrome tıkladıktan sonra bazı hatalar çıktı hatırlamıyorum hatayı. Belki girilen kodlar yeniden başlatmakla aktif olur diye yeniden başlat yaptım ve ASUS yazısında kaldı hiçbir tepki yok.

Gelişmiş seçeneklerden bilgisayarımı sıfırla ve kişisel dosyaları sakla diğerek sıfırlama yaptım bu bilgisayar sıfırlanıyor kısmı tamamlandı ve Windows yükleme kısmı geldi buraya kadar sıkıntı yok birkaç yeniden başlatma sonunda en son değişiklikler geri alınıyor dedi, kendini yeniden başlattı tekrardan Windows yükleniyor ve yüzde kaç yüklendiği gözüküyordu.

Tekrardan değişiklikler geri alınıyor yazısı geldi, tekrardan kendini yeniden başlattı ve bu ekranda kaldım (eklediğim fotoğraf)

Tam tamına 2 saat 48 dakikadır burada, süre tutmaya başladım bir süre sonra. Sıkıntı nedir?

(Şunu eklemek istiyorum klavye ve mouse ışığı yok şu anlık)

IMG_20200328_204556.jpg

Son düzenleme:
90 GB fotoğraf ve 110 GB kodlama dosyaları vardı hiç mi kurtarim yok veya formattan sonra bı program ile silinmiş dosyalar geri geliyordu öyle bir olay varmiydi
Açılmıyor maalesef çok üzüldüm ya fortnite R6 yüklüydü daha nice oyunlar neyse bunada şükür en azından donanımsal değil :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı