O OsmanYAMAN Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Dostlar aşağıda videodaki soruna sahibim, çözüme nasıl ulaşabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostlar aşağıda videodaki soruna sahibim, çözüme nasıl ulaşabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mert_1232 Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 Merhaba aynı sorun bende de var benim bilgisayarımda Windows 11 bu sorunun çözümünü bulamadım sırf bu yüzden yeni bilgisayar alacağım çok iğrenç bir şey. Artı 0 Eksi
Merhaba aynı sorun bende de var benim bilgisayarımda Windows 11 bu sorunun çözümünü bulamadım sırf bu yüzden yeni bilgisayar alacağım çok iğrenç bir şey.