EndlesTrace Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 RAM 2 SSD veya HDD modeli HDD Ekran kartı Asus Geforce Gts 450 1GB İşlemci İntel İ2 Q8300 Oyun oynarken bu daha çok artıyor bunu devre dışı bırakan bir taktik veya BAT dosyası Regedit dosyası gibi bir dosya var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Oyun oynarken bu daha çok artıyor bunu devre dışı bırakan bir taktik veya BAT dosyası Regedit dosyası gibi bir dosya var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Nytserza Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Windows + R tuşlarına basın, Taskchd.MSC yazın ve Görev Zamanlayıcı’yı açmak için Enter tuşuna basın. Aşağıdaki yola gidin: Görev Zamanlayıcı Kitaplığı -> Microsoft -> Windows -> MemoryDiagnostic. RunFullMemoryDiagnostic’e sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak’ı seçin. Görev Zamanlayıcı’yı kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın Windows 10 kullanmadığım için BingAI kullanarak yardımcı olmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur. Kontrol edemedim doğruluğunu.
Windows + R tuşlarına basın, Taskchd.MSC yazın ve Görev Zamanlayıcı’yı açmak için Enter tuşuna basın. Aşağıdaki yola gidin: Görev Zamanlayıcı Kitaplığı -> Microsoft -> Windows -> MemoryDiagnostic. RunFullMemoryDiagnostic’e sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak’ı seçin. Görev Zamanlayıcı’yı kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın Windows 10 kullanmadığım için BingAI kullanarak yardımcı olmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur. Kontrol edemedim doğruluğunu.
EndlesTrace Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Düzelmedi Nytserza dedi: Windows + R tuşlarına basın, Taskchd.MSC yazın ve Görev Zamanlayıcı’yı açmak için Enter tuşuna basın. Aşağıdaki yola gidin: Görev Zamanlayıcı Kitaplığı -> Microsoft -> Windows -> MemoryDiagnostic. RunFullMemoryDiagnostic’e sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak’ı seçin. Görev Zamanlayıcı’yı kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın Windows 10 kullanmadığım için BingAI kullanarak yardımcı olmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur. Kontrol edemedim doğruluğunu. Genişletmek için tıkla...
Düzelmedi Nytserza dedi: Windows + R tuşlarına basın, Taskchd.MSC yazın ve Görev Zamanlayıcı’yı açmak için Enter tuşuna basın. Aşağıdaki yola gidin: Görev Zamanlayıcı Kitaplığı -> Microsoft -> Windows -> MemoryDiagnostic. RunFullMemoryDiagnostic’e sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak’ı seçin. Görev Zamanlayıcı’yı kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın Windows 10 kullanmadığım için BingAI kullanarak yardımcı olmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur. Kontrol edemedim doğruluğunu. Genişletmek için tıkla...