Windows 10 Sistem ve Sıkıştırılmış Bellek Yüksek RAM Kullanımı

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Facebook'ta bazı videolar donuyor takılıyor. Bazen de kasıyor bilgisayar yavaş çalışıyor.

İşlemciyi ve ram'i çok fazla kullanıyor bu uygulama. Ne yapmam gerek ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aynı sorun bendede vardı 2gb RAM harcıyordu temiz kurulum yaptığımda düzelmişti.

Edit:Wise care 365 ve advanced system care gibi programlardan uzak dur temiz kurulumdan sonra.Bu programlar sistem dosyasına zarar verebiliyor.

Sorun nasıl sırıtıyor. AVG işletim sistemini ağırlaştırır. İsterse 8 gb Ram olsun bilgisayarda. AVG kaldır, sistemin yükünü azaltabilecek gereksiz programları sil. Combofix indir kur gerekli işlemi yapsın bilgisayarı yeniden başlatacak daha sonra Eset 8 kur ve görev yöneticisinde başlangıç kısmı var orada sadece ESET etkin kalsın diğerlerini sağ tık devre dışı bırak. Haydi iyi sosyaller.

Avg sistemi ağırlaştırmıyor ki. Ben çok memnunum avg den.

Ayrıca ComboFix Windows 10 ile uyumlu değil.

AVG diğer virüs programlarına nazaran daha çok ram tüketiyor bu birincisi. İkincisi de Combofix Win10 nasıl uyumlu değil daha dün gece işletim sistemimi tarattım ?

Mem reduct ve ıslc kullanırsan çözersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…