Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 885 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #21 Tutsii dedi: Merhaba, birazdan ağlıyacağim bu sorunu bir türlü çözemedim. Araştırmadığım yer kalmadı. Size sormak istiyorum, bu şeyi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Pardon, hata mesajından dolayı virüs olma ihtimali yüksekmiş gerçekten, muhtemelen işe yaramayacak. Dosya Ekleri sshot-29.jpg 179,2 KB · Görüntüleme: 41 sshot-30.jpg 145,9 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 10 Şubat 2025
Tutsii dedi: Merhaba, birazdan ağlıyacağim bu sorunu bir türlü çözemedim. Araştırmadığım yer kalmadı. Size sormak istiyorum, bu şeyi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Pardon, hata mesajından dolayı virüs olma ihtimali yüksekmiş gerçekten, muhtemelen işe yaramayacak.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 10 Şubat 2025 #22 Bu hata dışında başka bir sorun yoksa virüsle pek bir alakası yok. Gene bir Winaero vakası olabilir. Tutsii dedi: Çalışmadı mavi ekran verdi altindada Do you believe you still have access? Yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu nerede yazıyor? Mavi ekranda mı? Eğer öyleyse modifiye edilmiş bir BSOD yemek için ne yapmış olabilirsin?
Bu hata dışında başka bir sorun yoksa virüsle pek bir alakası yok. Gene bir Winaero vakası olabilir. Tutsii dedi: Çalışmadı mavi ekran verdi altindada Do you believe you still have access? Yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu nerede yazıyor? Mavi ekranda mı? Eğer öyleyse modifiye edilmiş bir BSOD yemek için ne yapmış olabilirsin?
Tutsii Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 133 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i5 7100 3.00Ghz 4x DDR4 8gb Ram SODİMM 250GB m2 Samsung SSD İntel MESA 4GB Ekran Kartı Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2025 #23 Said HtmAGl dedi: Bu hata dışında başka bir sorun yoksa virüsle pek bir alakası yok. Gene bir Winaero vakası olabilir. Bu nerede yazıyor? Mavi ekranda mı? Eğer öyleyse modifiye edilmiş bir BSOD yemek için ne yapmış olabilirsin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kardeşim eğlensin diye bı siteden Minecraft dungeons indirdim hatta indirdirdi desek daha mantıklı olur cmd falan açılmıs yeniden başlamış bilgisayar sonrada böyle hatalar verip Microsoft defenderi kaldirmıs.Bende duyunca şaşırdım.
Said HtmAGl dedi: Bu hata dışında başka bir sorun yoksa virüsle pek bir alakası yok. Gene bir Winaero vakası olabilir. Bu nerede yazıyor? Mavi ekranda mı? Eğer öyleyse modifiye edilmiş bir BSOD yemek için ne yapmış olabilirsin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kardeşim eğlensin diye bı siteden Minecraft dungeons indirdim hatta indirdirdi desek daha mantıklı olur cmd falan açılmıs yeniden başlamış bilgisayar sonrada böyle hatalar verip Microsoft defenderi kaldirmıs.Bende duyunca şaşırdım.