Windows 10 sistemde görev çubuğu çalışmıyor

ByFrost_1

Hectopat
RAM
16 GB 3000MHz Ballistix RAM
SSD veya HDD modeli
Crucial mMX500 500GB SSD
Ekran kartı
ASUS AREZ Dual Radeon RX580 OC 8 GB GDDR5 256 Bit
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhaba iyi günler herkese. Hemen konuya geçeyim. Yaklaşık 3-4 haftadır yaşıyorum bu sorunu. Bilgisayarı açtıktan sonra 1-2 saat içinde oluyor, genellikle görev çubuğunu kullanamıyorum. Uygulamalar, ara çubuğu falan gözüküyor ama kullanamıyorum, Windows tuşu çalışmıyor, Alt Tab yapamıyorum. Bilgisayarı temizledim yine fayda etmedi. İnternette araştırınca SFC scannow diye bir şey gördüm yaptım fakat işe yaramadı. Sadece Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatınca düzeliyor ama bilgisayarı tekrar açtıktan sonra yeniden aynı sorun oluyor. Yaklaşık 4.5 yıldır kullanıyorum bilgisayarı ve hiç format atmadım onu da söyleyeyim dedim, şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi akşamlar herkese.

Teşekkür ederim fakat merakımdan soruyorum bu sorunun nedeni nedir peki?

Muhtemelen Bug'a giriyor olabilir. Ya da yüklemiş olduğunuz işletim sisteminde sorunda olmuş olabilir. Belki yeniden farkı Windows 10 sürümü yüklemeniz sorunu çözebilir. Ama dediğim gibi yakın zamanda Windows 10 desteği sonlanacak. Daha büyük sorunlar yaşamamanız için Windows 11 öneriyorum.

Muhtemelen Bug'a giriyor olabilir. Ya da yüklemiş olduğunuz işletim sisteminde sorunda olmuş olabilir. Belki yeniden farkı Windows 10 sürümü yüklemeniz sorunu çözebilir. Ama dediğim gibi yakın zamanda Windows 10 desteği sonlanacak. Daha büyük sorunlar yaşamamanız için Windows 11 öneriyorum.
Bende artık 11'e geçeyim o zaman :D Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı