Merhaba, başlıkta belirttiğim mavi ekranı almıştım birkaç ay önce .format attırdım ardından birkaç gün rahat oyun oynarken yine mavi ekran verdi, özellikle oyun oynarken "zzzzz" diye ses gelip ekran veriyor.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Merhaba, başlıkta belirttiğim mavi ekranı almıştım birkaç ay önce. Format attırdım ardından birkaç gün rahat oyun oynarken yine mavi ekran verdi, özellikle oyun oynarken "zzzzz" diye ses gelip ekran veriyor.
Minidump dosyanıza erişimimiz yok maalesef ancak tahminen RAM kaynaklı yahut benzer şekilde donanım temelli bir sorun. Hata kodunu biliyor musunuz acaba?
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Minidump dosyanıza erişimimiz yok maalesef ancak tahminen RAM kaynaklı yahut benzer şekilde donanım temelli bir sorun. Hata kodunu biliyor musunuz acaba?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...