F1Wenom Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Merhaba, ben Valorant'ta VAN: Restriction hatası alıyorum ve Windows 10 olmama rağmen Secure Boot ve HVCI istiyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Merhaba, ben Valorant'ta VAN: Restriction hatası alıyorum ve Windows 10 olmama rağmen Secure Boot ve HVCI istiyor. Ne yapmam lazım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.727 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Mart 2025 #2 Vanguard Kısıtlamaları Bir bilgisayarın hile yapmaya aşırı yatkın olduğunu fark etmemiz durumunda (örneğin güncel olmayan Windows veya hileye izin veren belirli yapılandırmalar nedeniyle), Vanguard bu bilgisayarın Riot G... support-valorant.riotgames.com Artı 0 Eksi
Vanguard Kısıtlamaları Bir bilgisayarın hile yapmaya aşırı yatkın olduğunu fark etmemiz durumunda (örneğin güncel olmayan Windows veya hileye izin veren belirli yapılandırmalar nedeniyle), Vanguard bu bilgisayarın Riot G... support-valorant.riotgames.com