Windows 10 sistemde videolar kasıyor

rasim00

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz (12CPUs)
16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1660 TI
Meslek
Bilgisayar Bilimleri öğrencisi
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1660TI
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU 2.60GHz
Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 11 kullanıyordum yaklaşık 2 gün önce format attım Windows 10'a geçtim oyunlarda mesela bir video kaydediyorum sonra o videoyu izlerken videolar kasıyor Windows 11'de böyle bir sorun yoktu Windows 10'a geçtikten sonra videolar kasmaya başladı basladi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam bence yeni bir sabit disk bölümü oluşturup içine önemli dosyalarınızı attıktan sonra temiz bir windows kurulumu yapmayı deneyin eğer sorunun işletim sistemiyle alakalı olduğunu varsayarsak en iyi çözüm bu sanırım. Yeni açtığınız disk kesinlikle silinmez bu yöntem ile.

Hocam bence yeni bir sabit disk bölümü oluşturup içine önemli dosyalarınızı attıktan sonra temiz bir Windows kurulumu yapmayı deneyin eğer sorunun işletim sistemiyle alakalı olduğunu varsayarsak en iyi çözüm bu sanırım. Yeni açtığınız disk kesinlikle silinmez bu yöntem ile.

Hocam fotoğraflar uygulamasında açınca kasmıyor medya oynatıcısında kasıyor sadece bence Full fotolarda açayım bir de formatla kim ugrasıcak ya :D ama neden medya oynatıcıda kastığını çözemedim

Hocam fotoğraflar uygulamasında açınca kasmıyor medya oynatıcısında kasıyor sadece bence Full fotolarda açayım bir de formatla kim ugrasıcak ya :D
Ben genel olarak bir problem var sandım. Forumda sizin sorununuza benzer bir başlık mevcut:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı