Windows 10 sistemden ses gelmiyor

tannerefe

Hectopat
Yer
Muğla Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair Vengeance 4+4 Dual 8gb 2133MHz
Ekran kartı
MSI GTX 960
Anakart
Asus P8H77-V
İşlemci
Intel Core i5 3.20 GHz
Merhaba herkese. Dün akşam Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş yaptım fakat hiçbir türlü ses alamıyorum bilgisayardan. Ses ayarlarına girdiğimde hoparlör gözükmemekte. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman Realtek... yazısı çıkmamakta fakat ben bu yazılımı yükledim 2 kez. Ne yapmam lazım anlamıyorum, yardım edebilecek kişiler yardım ederse çok sevinirim. Sistemim: Intel Core i5 3470 3.20 GHz, Corsair Vengeance 4+4 Dual 8 GB RAM. MSI GTX 960 2 GB. Anakartım ASUS P8H77-V modeli.

Merhaba herkese. Dün akşam Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş yaptım fakat hiçbir türlü ses alamıyorum bilgisayardan. Ses ayarlarına girdiğimde hoparlör gözükmemekte. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman Realtek... Yazısı çıkmamakta fakat ben bu yazılımı yükledim 2 kez. Ne yapmam lazım anlamıyorum, yardım edebilecek kişiler yardım ederse çok sevinirim. Sistemim: Intel Core i5 3470 3.20 GHz, Corsair Vengeance 4+4 Dual 8 GB RAM. MSI GTX 960 2 GB. Anakartım ASUS P8H77-V modeli.

Aygıt yöneticisine bakar mısın ünlem işaretli ise donanım kimliğini atar mısın?

Merhaba herkese. Dün akşam Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş yaptım fakat hiçbir türlü ses alamıyorum bilgisayardan. Ses ayarlarına girdiğimde hoparlör gözükmemekte. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman Realtek... yazısı çıkmamakta fakat ben bu yazılımı yükledim 2 kez. Ne yapmam lazım anlamıyorum, yardım edebilecek kişiler yardım ederse çok sevinirim. Sistemim: Intel Core i5 3470 3.20 GHz, Corsair Vengeance 4+4 Dual 8 GB RAM. MSI GTX 960 2 GB. Anakartım ASUS P8H77-V modeli.
Kulaklığın var mı ? Kulaklık takıp denermisin ses gelecek mi ?

Ses simgesine tıklayıp ses sağlayıcısını seçtin mi hemen masaüstü durum çubuğunun oradaki simgeye tıklayıp ses düzeyini ayarladığın yerin üstünde tıklayıp farklı bir seçeneği dener misin?

Kulaklığın var mı? Kulaklık takıp dener misin ses gelecek mi?

Böyle gözüküyor. aygıt yöneticisine girdiğimde.

Ses simgesine tıklayıp ses sağlayıcısını seçtin mi hemen masaüstü durum çubuğunun oradaki simgeye tıklayıp ses düzeyini ayarladığın yerin üstünde tıklayıp farklı bir seçeneği dener misin?

Hepsini denedim olmuyor. Ses ayarlarında hoparlör simgesi ve yazısı yok. Realtek kurmayı deniyorum 5 farklı linkten denedim kendi kendine siliyor kurulmuyor.

@Recep Baltaş hocam bir el atsan çok güzel olur ya.

Yardım edecek yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı