Windows 10 sisteme bilgisayarcı Windows 7 kurmuş

queu24

Femtopat
Daha fazla  
2 Ay önce bilgisayarım durduk yere kapandı. Zaten bilgisayarım iyi değildi ve ondan önce de bazen kendi kendine kapanıyordu ama bu sefer kapandığında hiç açılmadı, her neyse bilgisayarcıya vermiştim. Bilgisayarı geri aldığımda Windows 7 kuruluydu (Windows 10 kullanıyordum) eskiden 1366X768 önerilenler de vardı. Şimdi iste 1280X1024'de kullanıyorum ve bilgisayarın üst kısımları biraz gözükmüyor, sizce neden olabilir? Oynadığım tek oyun LoL'dü ve artık LoL bile açılmıyor bilgisayar aşırı yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Ay önce bilgisayarım durduk yere kapandı. Zaten bilgisayarım iyi değildi ve ondan önce de bazen kendi kendine kapanıyordu ama bu sefer kapandığında hiç açılmadı, her neyse bilgisayarcıya vermiştim. Bilgisayarı geri aldığımda Windows 7 kuruluydu (Windows 10 kullanıyordum) eskiden 1366X768 önerilenler de vardı. Şimdi iste 1280X1024'de kullanıyorum ve bilgisayarın üst kısımları biraz gözükmüyor, sizce neden olabilir? Oynadığım tek oyun LoL'dü ve artık LoL bile açılmıyor bilgisayar aşırı yavaş.

Yani ne Windows 7 kurdu diye mi buraya yazdın eğer PC kötüyse neden Windows 10 istiyorsun adam daha rahat kullanabileceğin Windows 7'yi kurmuş daha hafif.

Sürücülerinizi manuel olarak yükleyin. Daha sonra yapabilirseniz bilgisayarın kapağını falan açıp kontrol edin eksik veya sizin haberiniz olmadan değiştirilmiş bir parça var mı?

Aynı olayı yaşadım öyle bir sisteme Windows 10 kurulmaz adam sistemim kötü diyor ve ayrıca belki de adamın elinde Windows 8.1 yok nereden bilebilirsin.
Sorması lazımdı ama, belki adamdan başka bir şey daha isteyecekti.
Belki verileri vardı içinde.
Bu arada 32bit Win10 tost makinesinde bile çalışıyor gerekli ayarlarla.
O çalışmasa bile 8.1 çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı