Windows 10 sisteme NVIDIA sürücüsü kurulmuyor

EmirBskts

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı formatladım ve ekran kartı sürücüsünü kurayım dedim ve bu hata ile karşılaşıyorum ne yapabilirim?
Başka sürümleri deniyorum ama olmuyor.

Bütçem yok. DDR3. 1333 olması lazım.

O zaman tek bunu alarak hatani çözebilirsin 240gb ssd ama dediğim gibi bunu aldıktan sonra RAM'lerin sarı yerini silgiyle silip peceteyle üstünde geç işlemciyi çıkartıp pinlere ufle dikkatli tak termal macun sur soğutucu tak tamam.

O ne alaka ki? 4-5 saat önce oynuyordum normal. Formatladım sadece ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor bu nasıl çözülecek? Hadi onları yaptım.

Merhaba, bilgisayarı formatladım ve ekran kartı sürücüsünü kurayım dedim ve bu hata ile karşılaşıyorum ne yapabilirim?
Başka sürümleri De

O ne alaka ki? 4-5 saat önce oynuyordum normal. Formatladım sadece ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor bu nasıl çözülecek? Hadi onları yaptım.
Başka sürümleri deniyorum ama olmuyor.
Mikrosoft'un sitede açıklama var googleye ekran kartı yüklenmiyor yaz videosu açıklamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…