Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 3 Temmuz 2021 #11 Fleau dedi: Windows Defender ile tam tarama yaptım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapın.
Fleau dedi: Windows Defender ile tam tarama yaptım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapın.
Fleau Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 251 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #12 Tamamdır Malwarebytes ile tarama yapıyorum.
Moliu Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum: Lenovo G580 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M İşlemci: Intel Core i3 2348M İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #13 XxS4M1xX dedi: Kaspersky ve malwerebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bencede Kasperky yi kullanıyorum ben
XxS4M1xX dedi: Kaspersky ve malwerebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bencede Kasperky yi kullanıyorum ben
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Temmuz 2021 #14 Fleau dedi: Tamamdır Malwarebytes ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuçları yazarsınız.
Fleau dedi: Tamamdır Malwarebytes ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuçları yazarsınız.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 3 Temmuz 2021 #15 RAT gibi görünüyor. Antivirüs kurduktan sonra hemen internet bağlantınızı kesin. Daha sonra tam tarama gerçekleştirin.
RAT gibi görünüyor. Antivirüs kurduktan sonra hemen internet bağlantınızı kesin. Daha sonra tam tarama gerçekleştirin.
Fleau Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 251 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #16 Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı generic. Trojan. Malicious. Dds METANİC dedi: Sonuçları yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Fleau dedi: Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı generic. Trojan. Malicious. Dds Genişletmek için tıkla...
Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı generic. Trojan. Malicious. Dds METANİC dedi: Sonuçları yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Fleau dedi: Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı generic. Trojan. Malicious. Dds Genişletmek için tıkla...
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Temmuz 2021 #17 Fleau dedi: Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı. generic. Trojan. Malicious. Dds Genişletmek için tıkla... Karantinaya alıp silin ve yeniden başlatın PC'yi.
Fleau dedi: Sonuç olarak Malwarebytes ile tarama yaptım ve bu çıktı. generic. Trojan. Malicious. Dds Genişletmek için tıkla... Karantinaya alıp silin ve yeniden başlatın PC'yi.
Fleau Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 251 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #18 METANİC dedi: Karantinaya alıp silin ve yeniden başlatın PC'yi. Genişletmek için tıkla... Yaptım.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Temmuz 2021 #19 Fleau dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu?
Fleau Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 251 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #20 METANİC dedi: Sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Demeye kalmadı hâla devam ediyor Son düzenleme: 3 Temmuz 2021