matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 14 Aralık 2024 #1 RAM 8 X 2 3200 MHZ SSD veya HDD modeli 500 GB M.2 SSD Ekran kartı ARC A750 Anakart GİGA H610 M V2 DDR4 İşlemci İ3 13100F Bilgisayardaki şifreyi (parolayı) sadece babam biliyor. Her dakika bilgisayarı açtırmak için çağırınca kızıyor. Uzaktan açma gibi bir şey var mıdır?
Bilgisayardaki şifreyi (parolayı) sadece babam biliyor. Her dakika bilgisayarı açtırmak için çağırınca kızıyor. Uzaktan açma gibi bir şey var mıdır?
BigHead Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 14 Aralık 2024 #2 matematiğingüleryüzü dedi: Bilgisayardaki şifreyi (parolayı) sadece babam biliyor. Her dakika bilgisayarı açtırmak için çağırınca kızıyor. Uzaktan açma gibi bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Bilgisayarı uzaktan açmak Bilgisayarımı uzaktan açmak istiyorum nasıl yaparım? Araştırdım bilinen yöntemleri denedim ama sonuç alamadım. Uygulayıp yaptığınız belirli yöntemler var mı? www.technopat.net
matematiğingüleryüzü dedi: Bilgisayardaki şifreyi (parolayı) sadece babam biliyor. Her dakika bilgisayarı açtırmak için çağırınca kızıyor. Uzaktan açma gibi bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Bilgisayarı uzaktan açmak Bilgisayarımı uzaktan açmak istiyorum nasıl yaparım? Araştırdım bilinen yöntemleri denedim ama sonuç alamadım. Uygulayıp yaptığınız belirli yöntemler var mı? www.technopat.net