B burakAnko Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #1 Bilgisayarımın anakartı Windows 7 ve 8 kaldırıyor gözüküyor. Windows 10 kurulur mu ? Kurulursa ne olur ? Bir de Windows 8.1 var, 8 bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2018
Bilgisayarımın anakartı Windows 7 ve 8 kaldırıyor gözüküyor. Windows 10 kurulur mu ? Kurulursa ne olur ? Bir de Windows 8.1 var, 8 bulamıyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Temmuz 2018 #2 Anakart modelini ve diğer bileşenlerini vermemişsin ama kurulur.
B burakAnko Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #3 THE_MILLER dedi: Anakart modelini ve diğer bileşenlerini vermemişsin ama kurulur. Genişletmek için tıkla... Asus h81m-k anakart, i3 4130 işlemci, 16 GB DDR3 RAM, 1600 MHz 500 HDD. Bir sıkıntı olur mu kurulunca peki? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
THE_MILLER dedi: Anakart modelini ve diğer bileşenlerini vermemişsin ama kurulur. Genişletmek için tıkla... Asus h81m-k anakart, i3 4130 işlemci, 16 GB DDR3 RAM, 1600 MHz 500 HDD. Bir sıkıntı olur mu kurulunca peki?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Temmuz 2018 #4 Hiçbir sıkıntı olmaz. Benim sistem çok çok eski, fakat en performanslı Windows sürümü Windows 10. BIOS güncel değil ise öncelikle güncelleyin. Tam modeli bu ise buradan. H81M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Windows 10 kurulum sonrası ise sadece ekran kartını resmi sitesinden güncelleyin. Diğer sürücüleri Windows 10 Update ile kendisi yapacaktır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Hiçbir sıkıntı olmaz. Benim sistem çok çok eski, fakat en performanslı Windows sürümü Windows 10. BIOS güncel değil ise öncelikle güncelleyin. Tam modeli bu ise buradan. H81M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Windows 10 kurulum sonrası ise sadece ekran kartını resmi sitesinden güncelleyin. Diğer sürücüleri Windows 10 Update ile kendisi yapacaktır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
B burakAnko Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #5 Tes THE_MILLER dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. Benim sistem çok çok eski, fakat en performanslı Windows sürümü Windows 10. BIOS güncel değil ise öncelikle güncelleyin. Tam modeli bu ise buradan. H81M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Windows 10 kurulum sonrası ise sadece ekran kartını resmi sitesinden güncelleyin. Diğer sürücüleri Windows 10 Update ile kendisi yapacaktır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum[/Quotteşekkür Genişletmek için tıkla...
Tes THE_MILLER dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. Benim sistem çok çok eski, fakat en performanslı Windows sürümü Windows 10. BIOS güncel değil ise öncelikle güncelleyin. Tam modeli bu ise buradan. H81M-K BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Windows 10 kurulum sonrası ise sadece ekran kartını resmi sitesinden güncelleyin. Diğer sürücüleri Windows 10 Update ile kendisi yapacaktır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum[/Quotteşekkür Genişletmek için tıkla...