1909'a neden ihtiyacınız var bilmiyorum ama aşağıdaki araçta olması gerek.Evet şu an Windows 10 May Update değil de sadece Windows 10 seçtim ancak ona rağmen Windows 2004 indirdi nereden bulabilirim 1909?
Sürüm derken home veya pro mu ?Arkadaşlar Windows 10 ISO indirmek istiyorum ancak sürüm seçenekleri gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 618560
Opera kullanıyorum bunu nasıl yapacağım
- Tarayıcınızın geliştirici seçeneklerine girin.(F12)
- Geliştirici seçeneklerinin sol üstünden emülasyon tuşuna basın.
- "Responsive" yazan yeri iPad Pro olarak değiştirin. Ölçeği de %125 yapın.
- Sayfayı yenileyin.
- Tarayıcınızın geliştirici seçeneklerine girin.(F12)
- Geliştirici seçeneklerinin sol üstünden emülasyon tuşuna basın.
- "Responsive" yazan yeri iPad Pro olarak değiştirin. Ölçeği de %125 yapın.
- Sayfayı yenileyin.
Windows'u kurarken home veya pro'yu seçebiliyorsunuz. Webden indirirken sürüm secilmiyor.Opera kullanıyorum bunu nasıl yapacağım
Ben de soruyorum söylemiyor daBu ne sürümü anlamadım.
ISO indirme sayfası. Teknik olarak eskiden 1903, 1909, 2004 seçtiriyordu fakat artık sadece 2004 sürümünün ISO'sunu koymuşlar. Kurulum sırasında eğer anakarta gömülü bir anahtar yoksa kurulumda bir sürü Windows sürümü arasından istediğinizi seçtiren bir ISO kendisi.Bu ne sürümü anlamadım.
Araç ile indir o zaman.(Dillerde bende Türkçe çıkıyor.)Arkadaşlar bu seferde dil seçeneklerinde türkçe çıkmıyor şaka gibi.
ISO indirme sayfası. Teknik olarak eskiden 1903, 1909, 2004 seçtiriyordu fakat artık sadece 2004 sürümünün ISO'sunu koymuşlar. Kurulum sırasında eğer anakarta gömülü bir anahtar yoksa kurulumda bir sürü Windows sürümü arasından istediğinizi seçtiren bir ISO kendisi.
Araç ile indir o zaman.(Dillerde bende Türkçe çıkıyor.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.