Windows 10 siyah ekran hatası

MBeraTr

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
85
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde böyle bir sorun olmamıştı. Birkaç kere oldu ve formatla düzelttim ve geçmişti. Şimdi tekrar sorun başladı, çözümü var mıdır? Artık can sıkıcı olmaya başladı.

IMG_20210312_231106.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ctrl+alt+del tuşlarına basıp görev yöneticisini açın. Explorer.exe'yi kapatın. Dosya\Yeni Görev Çalıştır'a basıp explorer.exe yazın. Ama eğer olmazsa ve HDD kullanıyorsanız onun içindir. Geç olsa da açılır.
 
Hocam Ctrl+alt+del tuşlarına basıp görev yöneticisini açın. Explorer.exe'yi kapatın. Dosya\Yeni Görev Çalıştır'a basıp explorer.exe yazın. Ama eğer olmazsa ve HDD kullanıyorsanız onun içindir. Geç olsa da açılır.
Deneyeceğim olursa haber veririm.
Hocam CTRL+alt+Del tuşlarına basıp görev yöneticisini açın. Explorer.exe'yi kapatın. Dosya\Yeni görev çalıştır'a basıp explorer.exe yazın. Ama eğer olmazsa ve HDD kullanıyorsanız onun içindir. Geç olsa da açılır.

Maalesef olmadı.
Görev Yöneticisi'ni açabiliyorsan explorer.exe'yi kapatıp açabilirsin. Açılmıyorsa başka bir Windows kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapabilirsin.
Onardıktan bir süre sonra tekrar oluyor.
Harddiskinin marka modeli nedir?

Seagate Barracuda 3.5" 1TB SATA 3.0 64MB cache 7200RPM harddisk.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı