Windows 10 Siyah Ekran Problemi

A

ali çalış

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, bir problemim var. Windows 10 yükledim, otomatik olarak güncelleme yüklemeye başladı. Tam HD graphics 3000 sürücüsünü yüklerken siyah ekran çıktı, 1 saat bekledim ve düzelmeyince laptobun düğmesine basıp uyku moduna aldım. Uyku modundan çıkarınca ekran düzeldi ama her reset attığımda siyah ekran geliyor ve uyku moduna alıp çıkararak düzeltebiliyorum. Bu problemin bir çözümü mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemleri bende yaşıyorum Intel`in yayınladığı driver güncellemesi HD graphics 3000 i kapsamıyor , umarım bir an önce güncelleme gelir ve sorun çözülür.

İnşallah bir an önce düzelir. Ayrıca ses açma kapama tuşları ve fn tuşları da çalışmıyor.

Sorun bios versiyonuyla ilgiliymiş bios'u güncelleyince düzeldi Casper Pegatron A15 Anakart kullanıyorsan bu konuya bakabilirsin.

Aynı sorun bende de var :/

Windows 7 ye geri döndüm bu sorun yüzünden.

Bende de aynı sorun var fakat verdiğin linkteki bios sürümü zaten şu anki ile aynı.

Windows 10 da bir şanssız bir de şanslı kesim var bizde bu hata ile şanssız kesimde yer aldık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…