1 161460 Kilopat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 104 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #1 RAM Ram 8 SSD veya HDD modeli İzoly 512 GB Ekran kartı Nvıdıa 820M Anakart Hewlett-Packard İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz Dün laptopta bir şey yoktu. Ekranı gidip gelmeye başladı zaten ıslak mendille siliyorum ondan olabilir mi? Monitör alıp öyle mi çözülür? Video yukleyecektim olmadı. PC'yi açabildim Google Chrome'ye girince biraz düzeldi. Son düzenleme: 6 Haziran 2023
Dün laptopta bir şey yoktu. Ekranı gidip gelmeye başladı zaten ıslak mendille siliyorum ondan olabilir mi? Monitör alıp öyle mi çözülür? Video yukleyecektim olmadı. PC'yi açabildim Google Chrome'ye girince biraz düzeldi.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 778 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 6 Haziran 2023 #2 Ekranı ıslak bir şeyle silmeyin. Direkt temasından kaçının. Kuru veya az nemli olabilir. Ekran temizleyicileri ve mikrofiber bezlerle temizleyin.
Ekranı ıslak bir şeyle silmeyin. Direkt temasından kaçının. Kuru veya az nemli olabilir. Ekran temizleyicileri ve mikrofiber bezlerle temizleyin.
1 161460 Kilopat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 104 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #3 mburakkarakas dedi: Ekranı ıslak bir şeyle silmeyin. Direkt temasından kaçının. Kuru veya az nemli olabilir. Ekran temizleyicileri ve mikrofiber bezlerle temizleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an PC'deyim ama bazen gidip geliyor ekranı. Ekran kartını sildim yeniden yükledim düzeldi birazcık.
mburakkarakas dedi: Ekranı ıslak bir şeyle silmeyin. Direkt temasından kaçının. Kuru veya az nemli olabilir. Ekran temizleyicileri ve mikrofiber bezlerle temizleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an PC'deyim ama bazen gidip geliyor ekranı. Ekran kartını sildim yeniden yükledim düzeldi birazcık.