Bilgisayara sistem kurulunca hep Single Language sürümünü yüklüyor. Değiştirmek istiyorum ne yaptımsa değişmedi. BIOS'ta galiba Single Language tanımlı. Bir yöntemi var mı Pro sürümünü yükleyip dil yüklemem lazım.
Bilgisayara sistem kurulunca hep Single Language sürümünü yüklüyor. Değiştirmek istiyorum ne yaptımsa değişmedi. BIOS'ta galiba Single Language tanımlı. Bir yöntemi var mı Pro sürümünü yükleyip dil yüklemem lazım.
Hi, I was trying to upgrade my Laptop from Windows 10 Home SL to Windows 10 Pro by entering Windows 10 Pro Product key though the windows, once I have provided the product key a "Windows is activated"
Bende Home sürümü vardı. Proya geçmek için Homedan Proya geçiş anahtarı alman lazım. Ben 5 TL verip anahtarı almıştım daha sonra Proya geçebilmiştim. Belki seninde öyledir.
bende öğrenmek istiyorum yani pc aldım Windows 10 home SL oem kurulu.
Ben buna format atıp Crackli Windows 10 Pro yükleyemezmiyim.
Tamam bugün belki gerekli değil ama daha sonra diyelim yeni Windows sürümünü
Crackli çalıştıramazmıyım.
Aldığım yerin servisi ile görüştüm adam crackli yükleyebilirsiniz dedi..
Ama çok güvenemedim forumda OEM de Ana kartı gömülüyormuş serial ve farklı windows sürümü yüklenemiyormuş yorumlar gördüm çünkü..
Yardım Lütfen !
Bu site korsana destek vermiyor. Ayrıca korsan sürümlerinde problem yaşarsın mesela hard diskin %100 çalışır, CPU %100 çalışır. Korsan sürümlerinde böyle sıkıntılar var içine yükledikleri programlar yüzünden.
Korsan sürüm sıkıntılı en iyisi orjinal Windows 10 kullanmak.