Windows 10 SL'den Pro'ya geçme

ersen283

Centipat
Bilgisayara sistem kurulunca hep Single Language sürümünü yüklüyor. Değiştirmek istiyorum ne yaptımsa değişmedi. BIOS'ta galiba Single Language tanımlı. Bir yöntemi var mı Pro sürümünü yükleyip dil yüklemem lazım.

Bende Home sürümü vardı. Proya geçmek için Homedan Proya geçiş anahtarı alman lazım. Ben 5 TL verip anahtarı almıştım daha sonra Proya geçebilmiştim. Belki seninde öyledir.

Bellenim ayarlarında Key kaldırma seçeneği varsa gömülü lisansı silebilirsin. Silmeden evvel şunu yapabilirsin. Win kurmak için hazırladığın belleğe sources altında ei.cfg dosyası oluşturup içine
Kod:
[Channel]
Retail
ibaresi eklediğinde kurarken sürüm seçtirme durumu oluşur.

1.) Aşağıdaki metni EI.cfg dosyası olarak kaydedin.

[EditionID]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0

2.) Aşağıdaki metinde yer alan Value='den sonrasına windows pro lisans anahtarını girip, dosyayı PID.txt olarak kaydedin

[PID]
Value=windows pro lisans anahtarı

3.) Oluşturmuş olduğunuz bu dosyaları kurulum usb/cd'sindeki sources klasörüne kopyalayın.

Kurulum esnasında artık bios'da gömülü anahtarı değil, sizin yukarıda belirttiğiniz anahtar ile kurulum yapacaktır.

Kolay Gelsin.

bende öğrenmek istiyorum yani pc aldım Windows 10 home SL oem kurulu.
Ben buna format atıp Crackli Windows 10 Pro yükleyemezmiyim.
Tamam bugün belki gerekli değil ama daha sonra diyelim yeni Windows sürümünü
Crackli çalıştıramazmıyım.
Aldığım yerin servisi ile görüştüm adam crackli yükleyebilirsiniz dedi..
Ama çok güvenemedim forumda OEM de Ana kartı gömülüyormuş serial ve farklı windows sürümü yüklenemiyormuş yorumlar gördüm çünkü..
Yardım Lütfen !

Bu site korsana destek vermiyor. Ayrıca korsan sürümlerinde problem yaşarsın mesela hard diskin %100 çalışır, CPU %100 çalışır. Korsan sürümlerinde böyle sıkıntılar var içine yükledikleri programlar yüzünden.

Korsan sürüm sıkıntılı en iyisi orjinal Windows 10 kullanmak.

bende öğrenmek istiyorum yani pc aldım Windows 10 home SL oem kurulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…