Windows 10 slui.exe 0x2a 0xC0020036 Etkinleştirme hatası

Msmmd

Decapat
Arkadaşlar ben bayadır Win 10 pro kullanıyorum geçen ay gibi Windows'u etkinleştir yazısı geldi, ve ayarlarda şöyle bir şey yazıyor: Şirketinizin Windows etkinleştirme sunucularına bağlanılamadı vs. bir şey diyor. Youtube'da çözümünü aradım şöyle bir video vardı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun aynısını yapıyorum bu sefer de bu hatayı veriyor:
407617

KMspico indirdim onu da yaptım ondada bu hatayı veriyor. Ama ben o gatherosstate.exe'yi aynı klasöre attım.
407618
Nasıl etkinleştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geç bir yanıt fakat sonradan başına gelenler için yardımcı olabilir. Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Araştırdıktan sonra ISO dosyası ile onarım yapmanın çözüm olduğunu savunan rehberler gördüm fakat internet hızım ile uzun süreceği için kendim bir çare bulmayı denedim. Biraz daha araştırınca Windows güncelleştirmesi sonucunda da böyle bir hata olabileceğini okudum.
Sistemimi son güncelleştirmenin gerisine yükledim (Tıklayıp nereden yapılacağını görebilirsiniz). Sorunum bu şekilde çözüldü.

Sistem geri yükleme kapalı ise "Repair-Upgrade" yöntemini deneyebilirsiniz. Özetle;
Windows 10 kurulum medyasını indirip,
Sözleşmeyi kabul edip,
ISO dosyası yaratmayı seçip,
Kurulan ISO dosyası ile istediğiniz seçeneklerde kurulum gerçekleştirmeniz gerekiyor.
(Not: Dediğim gibi indirmeyi beklemek istemediğim için bu yöntemi denemedim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı