Makbery Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #1 SNOPY - SN18A kulaklığım var ve Win 10 kullanıyorum. İlk zamanlar sorun yoktu. Sonradan çalışmamaya başladı. Lütfen varsayılan yap falan demeyin. -Bu konuyla ilgili video bile çektim. Anlamayanlar buradan bakabilir : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım Eden Yok mu ??
SNOPY - SN18A kulaklığım var ve Win 10 kullanıyorum. İlk zamanlar sorun yoktu. Sonradan çalışmamaya başladı. Lütfen varsayılan yap falan demeyin. -Bu konuyla ilgili video bile çektim. Anlamayanlar buradan bakabilir : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım Eden Yok mu ??
"lhan kartal Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #2 Kardesim sorunu sen cozdun mu ya? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2015