emn3435 Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 60 14 Ocak 2021 #1 Merhaba. Normalde bilgisayarımda dosyalara girince solda bir kısım olurdu. Orada hızlı erişim OneDrive vs. alt alta her şey gözükürdü. Ama şimdi gözükmüyor. Umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 107,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba. Normalde bilgisayarımda dosyalara girince solda bir kısım olurdu. Orada hızlı erişim OneDrive vs. alt alta her şey gözükürdü. Ama şimdi gözükmüyor. Umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Ocak 2021 #2 Attığınız ekran görüntüsünde, sol üst kısımdaki gezinti bölmesini aktif edin.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 Gezinti bölmesine alman çözecektir diye düşünüyorum deneyebilirsin korkma altı üstü şekillendirme.
emn3435 Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 60 14 Ocak 2021 #4 Emrullah Önemli dedi: Gezinti bölmesine alman çözecektir diye düşünüyorum deneyebilirsin korkma altı üstü şekillendirme. Genişletmek için tıkla... Korkma derken anlayamadım. Ayrıca nasıl yani anlayamadım neyi işaretlemem gerekiyor? Emrullah Önemli dedi: Gezinti bölmesine alman çözecektir diye düşünüyorum deneyebilirsin korkma altı üstü şekillendirme. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım işaretledim teşekkürler Dosya Ekleri Screenshot_3.png 4,6 KB · Görüntüleme: 74
Emrullah Önemli dedi: Gezinti bölmesine alman çözecektir diye düşünüyorum deneyebilirsin korkma altı üstü şekillendirme. Genişletmek için tıkla... Korkma derken anlayamadım. Ayrıca nasıl yani anlayamadım neyi işaretlemem gerekiyor? Emrullah Önemli dedi: Gezinti bölmesine alman çözecektir diye düşünüyorum deneyebilirsin korkma altı üstü şekillendirme. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım işaretledim teşekkürler
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #5 emn3435 dedi: Korkma derken anlayamadım. Ayrıca nasıl yani anlayamadım neyi işaretlemem gerekiyor? Tamam anladım işaretledim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gezinti yazıyor kral solda.
emn3435 dedi: Korkma derken anlayamadım. Ayrıca nasıl yani anlayamadım neyi işaretlemem gerekiyor? Tamam anladım işaretledim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gezinti yazıyor kral solda.