Windows 10 Solid Share Edition Nedir?

• Konuyu başlatan GGFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 3.998
Solid Share sitesinin içerisinde .Net Framework 3.5 i ve birkaç ek özelliği aktifleştirdiği versiyonudur. Bu tip işletim sistemlerini indirmemenizi şiddetle öneriyoruz. Çünkü otomatize kurulum yapan bu sistemlerle bilgisayarınıza ne tür zararlı yazılım kurup kurmayacağınızı bilemezsiniz. Bu bahsi geçen siteye yönelik birşey değildir. Technopat da böyle birşey yayınlasa ayni cümleyi kurardım.

Solid Share sitesinin içerisinde .Net Framework 3.5 i ve birkaç ek özelliği aktifleştirdiği versiyonudur. Bu tip işletim sistemlerini indirmemenizi şiddetle öneriyoruz. Çünkü otomatize kurulum yapan bu sistemlerle bilgisayarınıza ne tür zararlı yazılım kurup kurmayacağınızı bilemezsiniz. Bu bahsi geçen siteye yönelik birşey değildir. Technopat da böyle birşey yayınlasa ayni cümleyi kurardım.
Kardesim ben bu islerden anlamam bilgisayarda suan virus mu var bilgisayarci kurmusta cok mu sıkınto cıkar
Kardesim ben bu islerden anlamam bilgisayarda suan virus mu var bilgisayarci kurmusta cok mu sıkınto cıkar
Suan kullaniyorum da cok mu kötu
Birde sey sorucam bizim bilgisayarimiza mi zararli yazilim atiyor yoksa bizmi ne kurup kurmadigimizi bilmiyoruz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı