Windows 10 son güncelleme sonrası sistem kasıyor

334457

Hectopat
Merhabalar az önce bilgisayarıma bir güncelleme geldiğini gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım. Güncelleme yüklenmişti ama 2-3 dakikada bir kasıyordu bilgisayar. Birkaç ay önce de böyle olmuştu ama güncellemeden değildi sanırsam. Format attığımda düzelmişti. Şu an aklıma gelen tek şey sistemi geri yüklemek. Eğer bu sorun güncellemeden kaynaklıysa geri yüklemek güncellemeyi siler mi?

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 61
aynı sorun bendede var normalde gta 5 80 fps oynarken şimdi 5 fps alıyorum sadece format attım
Merhabalar az önce bilgisayarıma bir güncelleme geldiğini gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım. Güncelleme yüklenmişti ama 2-3 dakikada bir kasıyordu bilgisayar. Birkaç ay önce de böyle olmuştu ama güncellemeden değildi sanırsam. Format attığımda düzelmişti. Şu an aklıma gelen tek şey sistemi geri yüklemek. Eğer bu sorun güncellemeden kaynaklıysa geri yüklemek güncellemeyi siler mi?
bu arada ben yeni konu nasıl açabilirim veya soru sorabilirim sadece cevap verebiliyorum

Son düzenleme:
Benim de güncelleme sonrası oyunlara veya yeni indirdiğim dosyaları kurulum için açtığımda "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Ögeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." şeklinde bir uyarı geliyor. İnternetten araştırdım ama ne yaptıysam olmadı nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim de güncelleme sonrası oyunlara veya yeni indirdiğim dosyaları kurulum için açtığımda "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Ögeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." şeklinde bir uyarı geliyor. İnternetten araştırdım ama ne yaptıysam olmadı nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Denetim masasından güncellemeyi silmeyi dene eğer olmazsa sistemi geri yükle, işe yaramazsa format at ben şu an attım geri yükleme sorunumu çözemedi ama senin çözebilir dediğim gibi format benim sorunumu çözdü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı