A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #11 VIII.Edward dedi: Anladım teşekkürler. Galiba bu sene 21hx versiyonu çıkcakmış güncellik iyidir en iyisi onu beklemek. Genişletmek için tıkla... Yine 3. veya 4. çeyrek de çıkacaktır tahminimce. Yani daha 8 ay falan var.
VIII.Edward dedi: Anladım teşekkürler. Galiba bu sene 21hx versiyonu çıkcakmış güncellik iyidir en iyisi onu beklemek. Genişletmek için tıkla... Yine 3. veya 4. çeyrek de çıkacaktır tahminimce. Yani daha 8 ay falan var.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #12 VIII.Edward dedi: Anladım teşekkürler. Galiba bu sene 21hX versiyonu çıkcakmış güncellik iyidir en iyisi onu beklemek. Genişletmek için tıkla... 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hX versiyonunu hiç duymadım.
VIII.Edward dedi: Anladım teşekkürler. Galiba bu sene 21hX versiyonu çıkcakmış güncellik iyidir en iyisi onu beklemek. Genişletmek için tıkla... 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hX versiyonunu hiç duymadım.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #13 ThePentium dedi: 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hx versiyonunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... 21hx dediği 21h türevleri yani.
ThePentium dedi: 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hx versiyonunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... 21hx dediği 21h türevleri yani.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #14 ThePentium dedi: 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hx versiyonunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... X derken sayısını belirtmek istedim birden çok versiyonu çıktığı için tek bir sayı söylemek istemedim.
ThePentium dedi: 21H1 çıkacak diye biliyorum. 21hx versiyonunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... X derken sayısını belirtmek istedim birden çok versiyonu çıktığı için tek bir sayı söylemek istemedim.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #15 VIII.Edward dedi: X derken sayısını belirtmek istedim birden çok versiyonu çıktığı için tek bir sayı söylemek istemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Sürprizbozan Ya ben bunu nasıl anlamam. Yazıklar olsun bana.
VIII.Edward dedi: X derken sayısını belirtmek istedim birden çok versiyonu çıktığı için tek bir sayı söylemek istemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Sürprizbozan Ya ben bunu nasıl anlamam. Yazıklar olsun bana.
LordBedromort Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #16 VIII.Edward dedi: Bunlar indirilebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet indirilebilir. Sana tavsiyem MediaTools yerine İSO olarak indir ve Rufus programı aracılığıyla diskine yazdır. Daha kısa sürecektir.
VIII.Edward dedi: Bunlar indirilebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet indirilebilir. Sana tavsiyem MediaTools yerine İSO olarak indir ve Rufus programı aracılığıyla diskine yazdır. Daha kısa sürecektir.
tlghnshn Hectopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BİLGİ İŞLEM 24 Şubat 2021 #17 20H2 En son güncel sürümdür yeni sürüm şuan testleri yapıldı 21H1 gelicek.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #18 LordBedromort dedi: Evet indirilebilir. Sana tavsiyem mediatools yerine ISO olarak indir ve Rufus programı aracılığıyla diskine yazdır. Daha kısa sürecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten az önce indirmesi bitti .
LordBedromort dedi: Evet indirilebilir. Sana tavsiyem mediatools yerine ISO olarak indir ve Rufus programı aracılığıyla diskine yazdır. Daha kısa sürecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten az önce indirmesi bitti .
LordBedromort Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #19 VIII.Edward dedi: Öyle yaptım zaten az önce indirmesi bitti . Genişletmek için tıkla... Hayırlı Olsun
VIII.Edward dedi: Öyle yaptım zaten az önce indirmesi bitti . Genişletmek için tıkla... Hayırlı Olsun