anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Yukarıda attığım resimdeki Update yapılmalı mı? Herkes Forza Horizon'da crash yediğini belirtti. Yükleyen, deneyen var mı aranızda acaba?
Arkadaşlar merhaba. Yukarıda attığım resimdeki Update yapılmalı mı? Herkes Forza Horizon'da crash yediğini belirtti. Yükleyen, deneyen var mı aranızda acaba?
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 14 Nisan 2021 #2 Ben yapmayacağım crack çıkana kadar sen de bekle bence.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 Bir şey olursa güncellemeyi geri alabilirsiniz.
S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #4 Hocam tavsiyem yapmamanızdır bu güncellemeyi yaptim ve bir sonraki sabah bilgisayar açilmadı ve teknik servisin yolunu tuttum sorunun son gelen Windows Update ile alakalı olduğunu söylediler. Çok bir aciliyeti yok bence biraz bekleyin.
Hocam tavsiyem yapmamanızdır bu güncellemeyi yaptim ve bir sonraki sabah bilgisayar açilmadı ve teknik servisin yolunu tuttum sorunun son gelen Windows Update ile alakalı olduğunu söylediler. Çok bir aciliyeti yok bence biraz bekleyin.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #5 Kendisi otomatik yapmış umarım performans düşüşü FPS kaybı olmaz geri almayı bilmiyorum çünkü.