Windows 10 sonrası R5 M230M'in HD 8500M olma sorunu

Barış arkıs

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Arkadaşlar. Size yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Laptobumu win 10 yapmadan önce ekran kartlarım ilk attığım resimlerdeki şekillerdeydi. AMD olanın ismi AMD R5 M230'du ve 3836 MB idi. İntel olan ise 1792 MB idi. Ama win 10 olduktan sonra AMD olanın ismi AMD HD 8500m ve 4034 MB oldu. İntel olan ise 2106 MB oldu. Bunun sebebi nedir arkadaşlar ? Performans sıkıntısı çeker miyim? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ( Ban atmassanız sevinirim yazarken çok dikkat ediyorum ama her seferinde ban yiyorum )

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelledim ama sonrasında catalyst control center açılmamaya başladı bende sistem geri yükleme yapıp eski haline çevirdim.

Sorunum çözüldü konu kilitlensin lütfen .

biraz hortlatmak gibi olucak fakat aynı problemi bende şuan yaşamaya başladım oynadığım oyunda dün herhangi bir karıncalaşma yoktu fakat amd radeon güncelleştirmesi yaptım 16.6 dan 18.x.x e güncelleştirdim ekanda karıncalaşmalar meydana geldi ekran kartı 230m den hd 8500m ile değiştirdi yazısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…