Windows 10 "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" Sorunu

YavuSelim

Megapat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Başlıkta da belirttiğim gibi. "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" hatası almaktayım. Oyunlarda ciddi FPS sıkıntıları yapmaya başladı, örneğin CS:GO'da 100 120 FPS alırken şimdi yürüyemiyorum. Ayrıca Nvidia GeForce Experience'de gözüken güncellemeyi indiriyorum kuruyorum yeniden başlatıyorum güncellemem geri geliyor. Ekran kartım ise GeForce 740m Experience son sürüm.

Evet arkadaşlar sorunun çözümünü buldum;Öncelikle bilgisayarım laptop olduğu için bu sorunu verdiğini düşünüyorum. Adımlar sırasıyla şöyledir ; Öncelikle bilgisayarınızı kapatın daha sonra bataryasını çıkarın, bilgisayırınızı yavaşça soğutun yani iyice soğusun 1 gün bile sürebilir. Bilgisayarınızı açtıktan sonra sistem geri yükleme yapın sorun düzeliyor ve sanırım ekran kartının aşırı ısınmasından kaynaklanan bir sorun bu yüzden bilgisayarınızı bir soğutucuyla kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…