H Hieronymose Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 76 1 Haziran 2019 #1 Sorun gidericisinde aldığım hata kodu bu şekilde. Hangi uygulamaya yaparsam yapayım durum bu. Net Framework yükleyemiyorum.
Sorun gidericisinde aldığım hata kodu bu şekilde. Hangi uygulamaya yaparsam yapayım durum bu. Net Framework yükleyemiyorum.
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 1 Haziran 2019 #2 Windows 7'ye yükselt
H Hieronymose Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 76 1 Haziran 2019 #3 Moon 21 dedi: Windows 7'ye yükselt Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçtin anlamadım, Windows 10 bu ama ?
Moon 21 dedi: Windows 7'ye yükselt Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçtin anlamadım, Windows 10 bu ama ?
K krozelfreezone Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #4 Hieronymose dedi: Dalga mı geçtin anlamadım, Windows 10 bu ama ? Genişletmek için tıkla... sistem geri yükleme yaparsanız durum düzeliyor. bende de olmuştu sistem geri yüklemesiyle hallettim
Hieronymose dedi: Dalga mı geçtin anlamadım, Windows 10 bu ama ? Genişletmek için tıkla... sistem geri yükleme yaparsanız durum düzeliyor. bende de olmuştu sistem geri yüklemesiyle hallettim
N Nebi1325 Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Hieronymose dedi: Eki Görüntüle 399233 Sorun gidericisinde aldığım hata kodu bu şekilde. Hangi uygulamaya yaparsam yapayım durum bu. .NET Framework yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayni hata kodunu aldim Windows 11 de çoğu problemim ortadan kalktı.
Hieronymose dedi: Eki Görüntüle 399233 Sorun gidericisinde aldığım hata kodu bu şekilde. Hangi uygulamaya yaparsam yapayım durum bu. .NET Framework yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayni hata kodunu aldim Windows 11 de çoğu problemim ortadan kalktı.