TheNorth7
Kilopat

Daha fazla  

Merhaba, dün başlangıçtan 'bilgisayarı Kapat'a tıklayarak bilgisayarı kapattım. Daha sonra bekleyen güncelleştirme olduğunu fark etmeden ekrana bakmayıp laptopun kapağını kapattım. Birkaç dakika sonra yanıp sönen sarı ışığı görüp kapağı açtım. %65'de olan güncelleştirme devam etti, bitince bilgisayar kapandı. Bu sabah bilgisayarı açtığımda çok gecikmeli açıldı ve bilgisayardaki bütün işlemler aşırı yavaş olmaya başladı. Siteler yavaş yüklenmeye, dosyalar yavaş açılmaya başladı.
Son güncellemeyi kaldırıp yeniden başlattım, yeniden başlatırken aynı güncellemeyi yeniden yükledi ve açıldı. Sorun çözülmedi. Birkaç disk onarım çözümlerini deneyip defalarca yeniden başlattım yine çözülmedi. Bir optimizasyon sorunu var gibi görünüyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı yoksa format mı atmam gerekiyor?
Güncelleştirme Microsoft Edge uygulaması ile ilgiliydi.
Windows 10 version 2004 Microsoft Edge Update (KB4576754)

Son güncellemeyi kaldırıp yeniden başlattım, yeniden başlatırken aynı güncellemeyi yeniden yükledi ve açıldı. Sorun çözülmedi. Birkaç disk onarım çözümlerini deneyip defalarca yeniden başlattım yine çözülmedi. Bir optimizasyon sorunu var gibi görünüyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı yoksa format mı atmam gerekiyor?
Güncelleştirme Microsoft Edge uygulaması ile ilgiliydi.
Windows 10 version 2004 Microsoft Edge Update (KB4576754)

Son düzenleyen: Moderatör: