Windows 10 Sound Blaster Cinema Çalışmıyor

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,

MSI GX70 notebook sahibiyim. Sound Blaster Cinema ile windows 10da sıkıntı yaşıyorum. Ücretsiz yükseltme geldiğinden beri Windows 10 kullanıyorum fakat problem ile dün karşılaştım. Hem forumda hem dışarıda yaptığım araştırmalarda verilen çözümler problemimi çözmedi. Yaptığım işlemler şu şekilde:

• Windows 10'u recovery modunda sıfırladım.
  • Sound Blaster Cinema'yı kurdum (olmadı)
  • Sound Blaster Cinema 2'yi kurdum (olmadı)
  • Realtek HD Audio windows 10 sürümünü kurdum (olmadı)
  • Sound Blaster klasörü içindeki SBCinema.exe.config (her iki sürüm için) dosyasını silip yeniden başlattım (olmadı)
  • Sound Blaster klasörü içindeki SBCinema.exe.config (her iki sürüm için) dosyasını silip windows özelliklerinden .NET 3.5 i kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar kurdum (olmadı)

Aldığım hatalar şu şekilde:

Bu hatayı Evet dediğimde alıyorum, iptal dediğimde program kapanıyor:

Aygıt yöneticisinin durumu şu şekilde:

Eğer farklı veriler isterseniz gönderimini yapabilirim. Çözüm önerileri için şimdiden teşekkürler..

Sound Blaster ve Realtek kaldır her ikisini de. Daha sonra Realtek en güncel sürücüsünü indir, yeniden başladıktan sonra Sound Blaster kur. Ardından başlangıçta çalışma listesinden Realtek kaldır.

Malesef problem çözülmedi. Bu arada eski Sound Blaster'ı kurduğumda görev çubuğundan açmaya çalıştığımda program bir süre takılıyor. Bu daha önce de oluyordu.

Arkadaşlar problem çözüldü fakat uygulamayı ayar yapmak için açtığımda 10 dakika sonra açıldı. Sürekli olarak oynadığım Warface oyununda da sıkıntılar yaşadığım için recovery ile windows 8.1 e döndüm ve bir süre bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Şu an her şey mükemmel. Uğraşlarınız için teşekkürler..

Problem nasıl çözüldüğünü yazarsan herkes bilgilenir bunu okuyan.

@Seda08 ilk bahsettiğin yöntem başta işe yaramamıştı fakat bir sonraki yeniden başlatmamda problem çözüldü. Ancak yine de stabil çalıştırmayı başaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…