Renovatio
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
MSI GX70 notebook sahibiyim. Sound Blaster Cinema ile windows 10da sıkıntı yaşıyorum. Ücretsiz yükseltme geldiğinden beri Windows 10 kullanıyorum fakat problem ile dün karşılaştım. Hem forumda hem dışarıda yaptığım araştırmalarda verilen çözümler problemimi çözmedi. Yaptığım işlemler şu şekilde:
Aldığım hatalar şu şekilde:
Bu hatayı Evet dediğimde alıyorum, iptal dediğimde program kapanıyor:
Aygıt yöneticisinin durumu şu şekilde:
Eğer farklı veriler isterseniz gönderimini yapabilirim. Çözüm önerileri için şimdiden teşekkürler..
MSI GX70 notebook sahibiyim. Sound Blaster Cinema ile windows 10da sıkıntı yaşıyorum. Ücretsiz yükseltme geldiğinden beri Windows 10 kullanıyorum fakat problem ile dün karşılaştım. Hem forumda hem dışarıda yaptığım araştırmalarda verilen çözümler problemimi çözmedi. Yaptığım işlemler şu şekilde:
- Windows 10'u recovery modunda sıfırladım.
- Sound Blaster Cinema'yı kurdum (olmadı)
- Sound Blaster Cinema 2'yi kurdum (olmadı)
- Realtek HD Audio windows 10 sürümünü kurdum (olmadı)
- Sound Blaster klasörü içindeki SBCinema.exe.config (her iki sürüm için) dosyasını silip yeniden başlattım (olmadı)
- Sound Blaster klasörü içindeki SBCinema.exe.config (her iki sürüm için) dosyasını silip windows özelliklerinden .NET 3.5 i kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar kurdum (olmadı)
Aldığım hatalar şu şekilde:
Bu hatayı Evet dediğimde alıyorum, iptal dediğimde program kapanıyor:
Aygıt yöneticisinin durumu şu şekilde:
Eğer farklı veriler isterseniz gönderimini yapabilirim. Çözüm önerileri için şimdiden teşekkürler..