jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 10 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar Windows 10 Pro kullanıyorum Windows'un yavaş açılmasından dolayı başlangıç onarmayı başlatıyorum başlangıç onarma başarısız diyor ve resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Windows 10 Pro kullanıyorum Windows'un yavaş açılmasından dolayı başlangıç onarmayı başlatıyorum başlangıç onarma başarısız diyor ve resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 10 Nisan 2017 #2 Sürücü bulucu program kullanmışsın. Bence sıfırdan kur ve sürücüleri elle kendin güncelle. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Sürücü bulucu program kullanmışsın. Bence sıfırdan kur ve sürücüleri elle kendin güncelle. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 11 Nisan 2017 #3 Perfect Warrior dedi: Sürücü bulucu program kullanmışsın. Bence sıfırdan kur ve sürücüleri elle kendin güncelle. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmadım ama format attım yinede düzelmedi
Perfect Warrior dedi: Sürücü bulucu program kullanmışsın. Bence sıfırdan kur ve sürücüleri elle kendin güncelle. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmadım ama format attım yinede düzelmedi
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 14 Nisan 2017 #4 Kullandığınız imaj kaynaklı da olabilir. Farklı bir imaj ile format atıp denediniz mi ?