Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Merhaba sorunum budur. PC sifirladiktan sonra oldu yardım ederseniz çok sevinirim. Günlerdir PC kullanamıyorum USB belleğim veya 2. PC yok. Dosya Ekleri IMG_20241011_193357.jpg 114 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba sorunum budur. PC sifirladiktan sonra oldu yardım ederseniz çok sevinirim. Günlerdir PC kullanamıyorum USB belleğim veya 2. PC yok.
EkkoLiZzeR Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Eymenz dedi: Merhaba sorunum budur. PC sifirladiktan sonra oldu yardım ederseniz çok sevinirim. Günlerdir PC kullanamıyorum USB belleğim veya 2. PC yok. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı hatayı bende almıştım zamanında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu video bende düzeldi umarım sende de düzelir haber edersin.
Eymenz dedi: Merhaba sorunum budur. PC sifirladiktan sonra oldu yardım ederseniz çok sevinirim. Günlerdir PC kullanamıyorum USB belleğim veya 2. PC yok. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı hatayı bende almıştım zamanında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu video bende düzeldi umarım sende de düzelir haber edersin.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 EkkoLiZzeR dedi: Dostum aynı hatayı bende almıştım zamanında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu video bende düzeldi umarım sende de düzelir haber edersin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an hocam cevap yazacağım.
EkkoLiZzeR dedi: Dostum aynı hatayı bende almıştım zamanında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerim bu video bende düzeldi umarım sende de düzelir haber edersin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an hocam cevap yazacağım.
EkkoLiZzeR Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 Eymenz dedi: Deniyorum şu an hocam cevap yazacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 EkkoLiZzeR dedi: Tamamdır beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
EkkoLiZzeR Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #6 Eymenz dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ben bu video sayesinde düzeltmiştim isterseniz önceden açılmış konulardan veya YouTube'dan video araştırarak bakmayı deneyebilirsiniz.
Eymenz dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ben bu video sayesinde düzeltmiştim isterseniz önceden açılmış konulardan veya YouTube'dan video araştırarak bakmayı deneyebilirsiniz.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #7 EkkoLiZzeR dedi: Üzüldüm ben bu video sayesinde düzeltmiştim isterseniz önceden açılmış konulardan veya YouTube'dan video araştırarak bakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi C yerine D diyor hata bölümünde.
EkkoLiZzeR dedi: Üzüldüm ben bu video sayesinde düzeltmiştim isterseniz önceden açılmış konulardan veya YouTube'dan video araştırarak bakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi C yerine D diyor hata bölümünde.