Merhabalar. PC'de SSD olmasına rağmen bazen bilgisayarı açarken önce siyah ekran geliyor. (Ortada mouse var.) Sonra Win10'un temasının rengi geliyor, ardından sol taraftaki saat ve kilit ekranı resmi geliyor. Sonra tıklıyorum ekran 1 dk sonra yukarı kayıyor ve 2-3 dk sonra şifre yazma yeri geliyor. Yazıyorum 2-3 dakikada açılıyor ve buraya kadar neredeyse 13 dk geçiyor. Ardından açılıyor ve 20 dk kendine gelemiyor. (Dün gece aynı problemlerle 4-5 dakikada açıldı önceden de aynı problemlerle 1-2 dakikada açılıyordu.)
Fakat bu sefer çok çok uzun sürdü. PC'nin 10. ayı ve 2-3 ay önce PC açılır açılmaz işlemleri yapardım hemen Google Chrome vs. hemen girerdi, hiç yakılmazdı. Fakat son zamanlarda açınca biraz yavaşlıyor 4-5 sn çok sorun değil fakat önceden böyle olmaması çok canımı sıkıyor. Her şeyin genel olarak kusursuz olmasını istiyorum böyle şeyler çok canımı sıkıyor. (Reimage programı Windows hasar durumunu yüksek olarak buldu.) Lakin hiçbir sahte yazılım ona benzer hiçbir hem de hiçbir şey yok. Dediğim gibi kusursuz kullanıyorum. Yardımınız için teşekkürler