Windows 10 SSD olmadan 15 saniyede açılması normal mi?

kaan1731

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarda SSD yok ama 15 saniye gibi bir sürede açılıyor. Sizce iyi bir hızda açılıyor mu?(İşletim sistemim Windows 10 home 64 bit)

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılma derken neyi kastediyorsunuz ? Başlangıç ekranının gelmesini mi ? yoksa tüm program ve hizmetlerin açılıp windows'un hazır hale gelmesini mi ? eğer 1. Seçenekse 15 saniye ortayla kötü arasında. 2. Seçenekse idare eder. İyi günler...

Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarda SSD yok ama 15 saniye gibi bir sürede açılıyor. Sizce iyi bir hızda açılıyor mu?(İşletim sistemim Windows 10 home 64 bit)
diskiniz büyük ihtimalle hibrit.. içerisinde ssd bi tampon bölge bulunuyor

Arkadaşlar ben görev yöneticisinden baktığımda son BIOS hızı 7.6 saniye yazıyor bu bilgisayarın açılış hızı olmuyor mu ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum

Normal benimki 8 saniyede açılıyor. Kapanması 4 saniye falan.

Yeniden başlatmada bak. Çünkü kapatırken hazırda beklet moduna alıyor. Windows 8 ve 10da öyle. Yeniden başlat birde öyle saniye tut...

Herşey tamamen hazır pc tamamen açık hale geliyor

Yeniden başlatmada bak. Çünkü kapatırken hazırda beklet moduna alıyor. Windows 8 ve 10da öyle. Yeniden başlat birde öyle saniye tut...
Pili söküp taktım yine aynı hız ayrıca 12 saniyede yeniden başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…