Windows 10 SSD takılırsa ne kadar hızlanır?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
14 GB Ram ve HDD var bilgisayar özellikle arkada oyun açıkken discord felan açıkken donuyor SSD taksam ciddi bir performans artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 GB RAM ve HDD var bilgisayar özellikle arkada oyun açıkken Discord falan açıkken donuyor SSD taksam ciddi bir performans artışı olur mu?

Oyunlarda minimum 10 FPS artışı olur ve Discord vs. artık donmaz.

Depolama birimi nasıl 10 FPS fark yaratıyor?
Kimse inanmaz ama yaratıyor. Eski bilgisayarımda, ssd olmadan önce LoL'de biraz önyükleme yapsın aşırı fps drop yemesin diye antreman moduna girerdim. SSD alınca düzeldi.

Not: Windows SSD'ye kurulmuştur.

Kimse inanmaz ama yaratıyor. Eski bilgisayarımda, SSD olmadan önce LoL'de biraz önyükleme yapsın aşırı FPS düşmesi yemesin diye antrenman moduna girerdim. SSD alınca düzeldi.

FPS düşmesi ile düşük FPS bambaşka şeyler.

FPS düşmesi ile düşük FPS bambaşka şeyler.
Sürekli fps düştüğü için istediğim değerlere ulaşmıyordu anlatmaya çalıştığım olay bu. Ayrıca sağolsun beni CS:GO'ya geri döndürmüştür

Uygulamaların açılış süreleri kısalacak. SSD'ye yüklü Windows'ta kasma ve donma sorunu yüzde sıfıra kadar inecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…